rss

Thursday, 4 September 2008

How difficult to accepted by Project Wonderful

Beberapa minggu yang lalu aku coba daftar Project Wonderful (no ref) atas pengaruh beberapa blogger wordpress, ya memang yang banyak mendaftar PW adalah blogger wordpress. Lumayan loh satu klik bisa dapet 0,01 dolar itu aja minimalnya, kalau pengunjung blog anda lebih dari 100 bakal lebih tinggi lagi. Eh dari banyak blog yang aku daftarkan tidak ada satupun blog yang diterima PW, dengan berbagai macam alasan;

  1. Banyaknya review di blog saya ini misal pada blog ini, setelah aku tanyakan ke mereka ternyata blog dengan banyak review dari pada postingan biasa tidak akan diterima oleh PW.
  2. Kemudian blog saya yang ini dikatakan kalau banyak postingan yang copas, ya iyalah emang bener sih kalau blog itu emang copas mania, lagian isinya cewek semua. hehe..
  3. Kemudian yang ada di wordpress.com tidak bisa dipasang PW soalnya kan tidak bisa pasang javascript. Ya iyalah...

1 comments:

Alisha said...

Hi,

I'm Alisha from Wowzio, and I'm excited to tell you about our new widget platform that helps bloggers increase readership by providing engaging widgets containing your blog's rich content. You can check out widgets customized for your blog here:

Wowzio Widgets for your Blog

I wanted to reach out to you to ask for your feedback on these widgets (feel free to install them on your blog, if you feel they are a good fit). I'm sorry for leaving this message via a comment, it's not at all our intent to spam you ( which is why i'm leaving this comment on an older post and you can always remove this comment ). Again, we would love to hear your feedback.

Thanks,
Alisha Wright
alisha.wright2@gmail.com

Popular

Recommended Tools

Custom Search

Subscribe to blog network by Email - Langganan blog ini lewat email anda! Gratis!

Blog Archive

ss_blog_claim=83fb0263e275a3b7ce0dc62e2c4e986a
 
Add to Technorati Favorites
100 Blog Indonesia Terbaik
Sorry shoutbox gone for awhile.

About Me

My photo

I have an extraordinary hobby.. web design lover even I still learn it nowadays.